Even bellen?

Locatie Polderstraat (postadres)

076 571 7443

Locatie Belcrumweg

076 572 0550

particuliere kinderopvang organisatie in de Belcrum

Al sinds 2002 is Woelewippie dé particuliere kinderopvang organisatie in de Belcrum. Bij Woelewippie nemen we voor iedereen de tijd. We zijn laagdrempelig, gemoedelijk en professioneel. Ons team vindt persoonlijk contact erg belangrijk en neemt graag de tijd voor breng- en haalmomenten. De fysieke en emotionele veiligheid van kind, ouder en begeleiding is daarbij leidend.

Altijd op de hoogte!

Als ouders ben je er altijd een beetje bij! Met onze KOVnet-app houden we ouders graag op de hoogte van een Woelewippie dag. 

timikastanjes

Visie

Werken vanuit onze vier V's

Vertrouwen; we zijn een kleinschalige, open en eerlijke organisatie

Verbinden; we zijn persoonlijk betrokken en hebben een luisterend oor waar gewenst

Veiligheid; emotionele en fysieke veiligheid staan centraal

Vooruitgang; we zijn dynamisch en altijd in ontwikkeling

arienneklein

Ons team

Het team van Woelewippie is divers, net als de kinderen en hun ouders. Onze Pedagogisch medewerkers op de groep hebben oren en ogen voor iedereen.

 

Het management bestaat uit Hotze, Petra, Jose, Sharon Keetels, Sharon van der Beek en Bart. We zijn allemaal persoonlijk betrokken bij de kinderen, hun ouders en de dagelijkse begeleiding van de Pedagogisch medewerkers. Door samen met onze Ondernemingsraad (OR) en de rest van ons team nieuwsgierig te blijven en continu de interactie aan te gaan blijven we onszelf ontwikkelen.

Bekijk ons team
Woelewippie heeft twee locaties, aan de Polderstraat en een aan de Belcrumweg.

Onze locaties in Breda

Woelewippie heeft twee locaties, aan de Polderstraat en een aan de Belcrumweg. Beiden te vinden in de wijk de Belcrum, op een steenworp afstand van elkaar. We zitten op loopafstand van het centraal station van Breda. Ideaal als je met de bus of trein reist! Ook het gezellige centrum van Breda is vlakbij!

Onze contactgegevens

Onze oudercommissie

Bij Woelewippie hebben we een inspirerende en meedenkende oudercommissie (OC). Zij zijn de spreekbuis van onze ouders, staan Woelewippie bij met advies en organiseren verschillende activiteiten en cursussen voor onze ouders! Nieuwsgierig? Ga via onderstaande link naar de pagina van de OC.

Onze Oudercommissie

Onze samenwerkingen

We zijn lid van de Brancheorganisatie Kinderopvang en zijn aangesloten bij de Klachten Geschillen Commissie, welke jaarlijks een certificaat uitreiken na een klachtenvrij jaar. Wij zijn trots te vermelden dat dit tot nu toe elk jaar is gelukt! We werken nauw samen met de lokale basisscholen in de Belcrum. We stemmen regelmatig met hun af om de overgang naar de basisschool voor de kinderen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast werken we samen met verschillende andere partijen, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen!

stjosephlogo bs rgb

Kbs St. Joseph

De overgang van de kinderopvang naar de basisschool kan groot zijn voor een kind en ouders. Om dit zo prettig mogelijk te laten verlopen hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met de basisscholen in de buurt. Ook halen wij 'onze' kinderen hier op die op BSO ZieJeZo komen spelen.

Website Kbs St. Joseph
spoorzoeker

Kbs De Spoorzoeker

Ook werken we intensief samen met basisschool De Spoorzoeker in de Belcrum. We halen hier 'onze' kinderen ook op die we bij BSO ZieJeZo opvangen en brengen de kinderen hier naartoe vanuit onze voorschoolse opvang.

Website Kbs De Spoorzoeker
logo gemeente breda

Gemeente Breda

Wij werken al jaren prettig samen met de Gemeente Breda.


Dit betreft voornamelijk de voor- en vroeg-schoolse educatie en algemene ontwikkelingen binnen de gemeente. Hiervoor zijn wij geregeld aanwezig bij vergaderingen en bijeenkomsten betreffende deze onderwerpen. 

Website Gemeente Breda
ggd logo

GGD

Om de kwaliteit te waarborgen komt de GGD West-Brabant aangekondigd en onaangekondigd op bezoek. Zij toetsen door observatie en interview de pedagogische kwaliteit binnen onze organisatie. We zijn elke keer weer trots om de rapporten terug te lezen en delen die ook graag met jullie.

GGD Inspectierapporten
verbetermeter

Verbetermeter

Omdat wij het van groot belang vinden dat wij samen werken aan de waarborging en verbetering binnen Woelewippie, hebben wij gekozen een samenwerking aan te gaan met Verbetermeter. Dit is een onafhankelijk instrument welke inzicht geeft ten opzichte van de tevredenheid van onze ouders. Aan de hand van deze feedback blijven wij altijd scherp en in ontwikkeling.

Website Verbetermeter
vervenuitelkaar
Nieuwsgierig?

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij één van onze twee locaties in de Belcrum Breda.