Even bellen?

Locatie Polderstraat (postadres)

076 571 7443

Locatie Belcrumweg

076 572 0550

Hoe ervaren onze ouders kinderopvang Woelewippie?

De ouders zijn, net als ons team, een belangrijke schakel om een goede organisatie te kunnen zijn. Een optimale samenwerking en open communicatie is essentieel! Met de Verbeter-meter meten we de tevredenheid van ouders. Dit is een handige tool waarmee in enkele stappen de oudertevredenheid in kaart wordt gebracht.

Beoordelingen via VerbeterMeter

"Ook BSO en een heerlijke achtertuin waarvan je het simpelweg niet verwacht. Pareltje in de Belcrum dit."

– Gerd De Lathauwer
Vanaf de buitenkant zou je het misschien niet direct zeggen maar dit is wel Dé plek voor je kleinsten in de Belcrum. Binnen twee leuke groepen met aardige en lieve leidsters die altijd met de beste zorg handelen. Ook BSO en een heerlijke achtertuin waarvan je het simpelweg niet verwacht. Pareltje in de Belcrum dit.

"Pedagogisch ontzettend sterk!"

– Kim
Het leukste creatiefste liefste warmste kinderdagverblijf wat er bestaat. Pedagogisch ontzettend sterk met een werkgever en werknemers die de kinderen boven alles stellen!

"Mijn dochter baalt altijd een beetje als ik haar op kom halen, omdat ze net zo leuk aan het spelen is!"

– Marieke Jansen
Waar ik mijn kind met een gerust hart achterlaat! Personeel is top, doen er alles aan om er een feestje van te maken! Sfeer is top. Mijn dochter baalt altijd een beetje als ik haar op kom halen, omdat ze net zo leuk aan het spelen is.

"De communicatie was altijd super, de lijntjes zijn heel kort, de mensen daar weten wie je bent en zijn super lief en betrokken naar je kind!"

– Floor Goderie
Onze dochter heeft hier van baby af aan gezeten tot ze naar school ging. De communicatie was altijd super, de lijntjes zijn heel kort, de mensen daar weten wie je bent en zijn super lief en betrokken naar je kind! Houden zich ook aan gemaakte afspraken en denken echt mee vanuit de ouders. Ik heb mijn dochter hier altijd met een goed gevoel heen gebracht en zij ging hier ook met heel veel plezier naar toe! Wat een fantastisch team! Inmiddels een half jaar verder, gaan we nog steeds zo nu en dan even voor het raam zwaaien want ze mist sommige begeleidster nog steeds. Binnenkort krijgen we een tweede en die hebben we hier opnieuw ingeschreven. Door de wachtlijsten helaas pas een paar maanden later dan gewenst, maar we willen nergens anders heen. Woelewippie is echt super!

"Opvang met lieve leidsters en een goede bereikbaarheid van de backoffice."

– Anoniem

"Super betrokken opvang, relaxte sfeer en houding tegenover de kinderen, past bij onze manier van opvoeden."

– Anoniem
vervenuitelkaar
Nieuwsgierig?

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij één van onze twee locaties in de Belcrum Breda.