Even bellen?

Locatie Polderstraat (postadres)

076 571 7443

Locatie Belcrumweg

076 572 0550

Onze Oudercommissie

Wij zijn de Oudercommissie (OC) van Woelewippie!

wwocposter final print(1)

Oudercommissie

Wat is de OC?
Het formele doel van een OC is de belangen behartigen van alle kinderopvang Woelewippie - ouders, waarbij we in de Woelewippie filosofie het belang van het kind altijd voorop stellen. Iedere locatie heeft een commissie nodig, maar wij kiezen ervoor één commissie te hebben waarin ouders van beide locaties in de Belcrum zijn vertegenwoordigd. Wel zo efficiënt!

Wat doet een OC?
De Oudercommissie kijkt en denkt mee in organisatorische vraagstukken. Denk hierbij aan het pedagogisch beleid, het evalueren van de prijsstelling, en het herintroduceren van de Stint. Daarnaast organiseren wij activiteiten om de binding met en tussen de ouders te verhogen, zoals bijvoorbeeld een EHBO cursus bij kinderen, een Schminkcursus, de jaarlijkse sportdag en de Date night. Maar belangrijker: wij zijn er voor jullie! En daar hebben we jullie hulp voor nodig.

Wij willen graag weten waar jullie behoefte ligt. Is er een onderwerp waar je eens over wilt praten, of wat je als agendapunt voor ons wil aandragen? Laat je horen! Of heb je een tof idee voor een activiteit? Of wil je graag ondersteunen bij activiteiten? De digitale ideeënbus is geopend. Wij zijn bereikbaar op oc@woelewippie.nl.

 

Wat maakt de OC zo leuk?
Actief deelnemen kan ook. Hierbij de uitnodiging om lid te worden! Het deelnemen aan de OC vraagt een klein beetje van je vrije tijd: de vergaderingen zijn ongeveer eens in de zes tot acht weken. Daarnaast organiseer je met enkele anderen een of twee activiteiten per jaar, wat afhankelijk van de activiteit enkele uren voorbereiding kost.
Maarrrrr daar krijg je wel wat voor terug:

- Gezellige vergaderavonden (met een hapje en een drankje)
- Contact met mede-ouders en buurtbewoners
- Inkijkje in het reilen en zeilen van de Woelewippie-familie
- Het verbeteren van je inpak-skills in de Sinterklaasperiode

 

Stuur een e-mail naar de OC