Even bellen?

Locatie Polderstraat (postadres)

076 571 7443

Locatie Belcrumweg

076 572 0550

Onze Woelewippie BSO

Na school of in vakantietijd, lekker spelen met vriendjes in een uitdagende omgeving. Bewegen en ravotten in onze grote BSO ZieJeZo tuin. Leuke, leerzame activiteiten met ruimte voor eigen initiatief vanuit het kind.

afbeeldingheader woelewippie
Vertrouwen

Kleinschalig, eerlijk en open!

Verbinden

Persoonlijke opvang, luisteren oor!

Veiligheid

Emotionele en fysieke veiligheid!

Vooruitgang

Dynamisch, altijd in beweging!

Pakketten

We werken met verschillende pakketten binnen BSO ZieJeZo.


- 40 weken pakket: alle schoolweken
- 47 weken pakket: alle schoolweken + 7 vakantieweken
- 52 weken pakket: alle schoolweken + 12 vakantieweken

Je kunt ervoor kiezen om enkel tijdens schoolweken buitenschoolse opvang af te nemen, of ook tijdens schoolvakanties.

 

Voorbeeld 1: Als je kind 2 dagen in de week na school naar de BSO gaat en een 47 weken pakket heeft dan heb je recht op 14 vakantiedagen (2x 7 weken), welke zijn in te zetten in de schoolvakanties. 
Voorbeeld 2: Als je kind 3 dagen in de week na school naar de BSO gaat en een 52 weken pakket heeft, dan heb je recht op 36 vakantiedagen (3x 12 weken), welke zijn in te zetten in de schoolvakanties. 


Bovenstaande wordt naar ratio verrekend als je later in het jaar start. 


Informeer vrijblijvend naar het pakket wat het beste bij je past!

Voorschoolse opvang

We bieden voorschoolse opvang (VSO) op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag richting de Spoorzoeker. Kinderen komen dan tussen 7:30 uur en 8:10 uur op ZieJeZo. Ze doen rustig een spelletje of kiezen zelf iets uit. Daarna worden ze lekker ontspannen naar school gebracht met de BSO bus, fietskar of te voet.

Naschoolse opvang

We halen de kinderen na schooltijd op van school. Dit doen we vanuit de Spoorzoeker en de St. Joseph school. Als we bij BSO ZieJeZo aankomen starten we ons middag programma met gezellige activiteiten. Als de school een studiedag heeft op de opvangdag van je kind, is je kind de hele dag welkom.

Dagplanning BSO ZieJeZo

Zodra we terug zijn op locatie drinken en eten we samen in de tuin of op de groep. Soms picknicken we in de speeltuin onderweg, afhankelijk van het middag programma.


We bieden activiteiten aan, maar kinderen bepalen zelf of ze meedoen. Binnen BSO ZieJeZo mogen kinderen uitrusten, zich zelf zijn én doen waar zij plezier in hebben.

Vakantie opvang BSO ZieJeZo

Als je een vakantiedagenpakket hebt, kun je gebruik maken van vakantieopvang. Alle activiteiten worden bedacht vanuit het dan ingezette leerzame thema.


De kinderen zijn de hele dag welkom op BSO ZieJeZo. Ze kunnen naar behoeften mee doen met alle leuke activiteiten die op de dag worden aangeboden. Deze dagen gaan we vaak ook gezellig op pad met de BSO bussen van BSO ZieJeZo.

joa(1)

Pedagogisch Educatieve Beeldcoaching (PEB)

PEB is een instrument wat door middel van korte video opnames inzoomt op met name de positieve initiatieven van kinderen. Met coach gesprekken en het gebruik van video interactie beelden houden we onze PM-ers scherp op wat zij betekenen voor het kind. Zo verhogen en waarborgen we de kwaliteit van het pedagogisch handelen binnen kinderopvang Woelewippie. Dit is een prachtig instrument voor onze PM-ers om hun kennis en kunde verder te ontwikkelen.


Het kind staat centraal en kan zich op eigen wijze en op eigen tempo ontwikkelen. Kinderen nemen van nature initiatieven. PEB leert met behulp van beeld initiatieven te herkennen en hier betekenis aan te geven. Door het inzichtelijk te maken verbetert de communicatie en interactie tussen de kinderen en PM-er. Daarnaast is er ook aandacht voor sociale interacties, groepsdynamiek en groepsprocessen.

Wist je dat...

we op een steenworp afstand van station Breda zitten? Super handig als je moet reizen voor je werk!

- er ontzettend veel speelveldjes in de Belcrum zijn? We gaan graag dagelijks met de kinderen op pad en hoeven dan ook niet ver weg om een leuk uitje te organiseren.

- we zowel aan de Polderstraat als Belcrumweg een heerlijke tuin hebben voor de kinderen, aan de Belcrumweg zelfs een hele grote!

- Woelewippie gesloten is op nationale feestdagen? Verder zijn we altijd geopend van maandag tot en met vrijdag.

Tarieven en rekentool

Voor meer informatie over de kosten van de kinderopvang, ga je naar de Tarieven & Rekentool pagina via onderstaande link. 

Tarieven en rekentool
vervenuitelkaar
Nieuwsgierig?

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij één van onze twee locaties in de Belcrum Breda.