Even bellen?

Locatie Polderstraat (postadres)

076 571 7443

Locatie Belcrumweg

076 572 0550

Woelewippie Weetjes

Hier houden wij je op de hoogte van wat er speelt binnen kinderopvang Woelewippie uit de Belcrum in Breda!

speelruimteeventbk

Speelruimte event Brancheorganisatie Kinderopvang

Afgelopen week hebben wij het Speelruimt event bezocht van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Een inspirerende middag waar de afgelopen periode en de toekomst besproken werd maar ook werd ingezoomd op het belang van Spel onder kinderen! Hierdoor hebben wij weer nieuwe inspiratie gekregen om onze kinderopvang nog beter in te richten. Zo blijven we in beweging!

Lees verder
sensitieveaktiviteit

Pedagogisch Educatieve Beeld coaching (PEB)

Binnen kinderopvang Woelewippie is Nienke al een aantal jaar werkzaam als VIB coach. Sinds januari 2023 is de naam van deze functie veranderd in PEB. Dit staat voor Pedagogisch Educatief Beeldcoach. De naam is veranderd omdat het nu nog beter omschrijft wat deze functie inhoudt binnen het werken in de kinderopvang en het onderwijs.

Lees verder
img 20221121 wa0032

Nieuwe BHV'ers!

Onze meiden Loulou en Juline zijn geslaagd voor hun BHV cursus bij EMS Risico! Gefeliciteerd en fijn om te weten dat wij nu nog meer BHV'ers onder ons hebben :).

Lees verder
emsrisicobhvcursus

BHV herhalingscursus bij EMS Risico

Een aantal collega's heeft deze week weer een inspirerende herhalingscursus voor de BHV gevolgd en met succes afgesloten! Op deze manier waarborgen wij de veiligheid binnen Woelewippie, zodat er snel en correct gehandeld kan worden wanneer nodig.

Lees verder
ehbo10 2022

Kinder EHBO cursus 2022

We zijn weer opgefrist volgens de huidige richtlijnen. Altijd zeer zinvol! Bedankt Hennie voor deze heldere uitleg deze avond!

Lees verder
20220930 131703

Kindvak beurs 2022!

Inspiratie vol en actueel op de Kindvakbeurs! Om bij te blijven betreft de actualiteit en alles wat met kinderopvang, ons vak! te maken heeft, hebben we ook dit jaar weer de Kindvakbeurs bezocht! Met hoofden vol inspiratie weer naar huis!

Lees verder
vervenuitelkaar
Nieuwsgierig?

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij één van onze twee locaties in de Belcrum Breda.