Even bellen?

Locatie Polderstraat (postadres)

076 571 7443

Locatie Belcrumweg

076 572 0550

Woelewippie Weetjes

Hier houden wij je op de hoogte van wat er speelt binnen kinderopvang Woelewippie uit de Belcrum in Breda!

img 20230630 wa0006

Het 2e Woelewippie café

Donderdag 29 juni was het 2e Woelewippie café! Dit keer met 10 collega's aan de sushi en een drankje om daarna door de aanwezigen de eigen ingebrachte onderwerpen te bespreken.

Lees verder
img 20230624 wa0017

Woelewippie BBQ

Zaterdag 23 juni 2023 was het dan weer zover! De Woelewippie BBQ voor alle collega's en hun partners, ouders en kinderen van Woelewippie kinderopvang, in onze mooie tuin in de Belcrum Breda.

Lees verder
img 20230419 wa0018

Het eerste Woelewippie "Inspiratie" Café

In ons Woelewippie Team zijn we altijd op zoek naar meer verbinding. Hoe blijven wij op de hoogte van elkaar? Hoe blijven wij iedereen zien binnen Woelewippie. Tijd maken voor een luisterend oor, daar waar nodig. Ook streven wij altijd naar de vooruitgang, naar nog meer verdieping in ons mooie vak. Hiervoor maken wij binnen Woelewippie ruimte tijdens de teamvergaderingen, de teamuitjes, de teamdagen, de Woelewippie barbecue, de nieuwjaarsborrel en de vele avondjes uit. Hier voegen wij het Woelewippie Inspiratie café aan toe!

Lees verder
timikastanjes

Herfst bij Woelewippie

Het is weer herfst! Dat betekend knutselen, zingen, lezen en spelen in het thema Herfst! Zo leren we kinderen bijvoorbeeld tellen en rekenen met kastanjes en doen en leren we nog veel meer leuks wat met de herfst te maken heeft!

Lees verder
keukenmodder

Nationale Modderdag

Woensdag 29 juni was het weer Nationale Modderdag. Ook op Woelewippie was het weer een zeer geslaagd feest! Kinderen hebben heerlijk met en in de modder gespeeld. Goed voor de sensomotorische ontwikkeling, maar vooral voor veel plezier!

Lees verder
Woelewippie heeft twee locaties, aan de Polderstraat en een aan de Belcrumweg.

Thema Nieuws

Het huidige thema is lente!

Lees verder
vervenuitelkaar
Nieuwsgierig?

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij één van onze twee locaties in de Belcrum Breda.