Even bellen?

Locatie Polderstraat (postadres)

076 571 7443

Locatie Belcrumweg

076 572 0550

Woelewippie BBQ

Zaterdag 23 juni 2023 was het dan weer zover! De Woelewippie BBQ voor alle collega's en hun partners, ouders en kinderen van Woelewippie kinderopvang, in onze mooie tuin in de Belcrum Breda.

img 20230624 wa0017

Woelewippie BBQ

Het was inmiddels (eerst door verwachte storm en daarna door de corona) 5 jaar geleden dat de Woelewippie BBQ gehouden was. Gezien de opkomst dit jaar van ongeveer 400 personen, kunnen we zeggen dat iedereen er weer naar uitgekeken heeft. En wat was het een succes! Van zowel de Woelewippie kinderopvang, peutertuin als BSO van onze beide locaties in Belcrum Breda, kwamen collega's en partners, ouders en kinderen bijeen om te proosten om een mooi jaar!

We waanden onszelf op een festival; slagerij Maros uit Made heeft een heerlijke BBQ verzorgd, terwijl ons eigen barpersoneel iedereen van drankjes voorzag. Verder was er een schminkteam aanwezig, mega bouwblokken, vier op en rij, touwtrekken, muziek, een kraampje voor het goede doel en een kraampje van Boekstart en niet te vergeten, de ijskar van Frezzo!

We hopen dat iedereen hier net zo van genoten heeft als wijzelf en wij kijken weer uit naar volgend jaar. Wij willen bij deze nogmaals alle collega's, ouders en kinderen bedanken voor de fijne sfeer en omgeving die zij meebrengen, dit maakt samen Woelewippie!

vervenuitelkaar
Nieuwsgierig?

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij één van onze twee locaties in de Belcrum Breda.